49 900 000 Ft
1,6 M Ft/m2
49,9 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, IX. kerület Máriássy utca 4.

32  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

A IX. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, a Metrodom City Home lakóparkban eladó egy 32 nm-es lakás. Csendes, parkosított sétányokkal ellátott belső udvarra néz. Az ingatlan okosotthon rendszerrel működik, wifi-s termosztátokkal ellátott. A bútorokat igény szerint (ingyen) otthagyjuk, azonban a vevő kérésére elszállítjuk, ez az eladási árat nem befolyásolja.
A lakással együtt eladó külön hrsz. számmal rendelkező 3 nm-es tároló 2,5 M Ft. Külön belépőkártyával ingyenesen használható az új fitness edzőterem, a közösségi tér csócsóval és billiárd asztallal, valamint a babajátszószoba. A házhoz tartozik egy saját használatú belső kert és kerti tó. A fűtés, víz, villany egyedi mérőóra szerint fizetendő.
Közel a SOTE-hoz, NKE, Műszaki Egyetem, a Corvinus és az ELTE is rövid idő alatt elérhető.
Közelben, séta távolságra található a Duna part, Nemzeti Színház, MÜPA, valamint szemben a Lurdy ház bevásárlási és szórakozási lehetőségekkel.
Közlekedést tekintve 1-es, 2-es, 24-es, 51-es 51-es villamos keresztezi, a H7-es HÉV 400 méterre. A Boráros téren, illetve a Mester utcánál a 4, 6 villamos, a Nagyvárad téren pedig az M3 metró.

Kérem, hogy ingatlanközvetítők semmilyen indokkal ne keressenek.

  • házközponti egyedi méréssel
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 8.
hirdetés
© 2018