59 900 000 Ft
1,3 M Ft/m2
59,9 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Belső-Ferencváros, 1 szobás

46  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

*** Eladó RÖVID (AIRBNB) és HOSSZÚTÁVÚ KIADÁSRA egyaránt alkalmas, 46 m2-es, kiváló állapotú, IX. kerületi lakás ***

Megvételre kínálok a Petőfi híd és a Bálna közvetlen közelében egy 1 szobás - plusz a nappaliból, gipszkartonnal leválasztott kis háló résszel rendelkező - lakást Ferencváros közkedvelt részén a Boráros téren.

A Duna-part közelsége kedvez egy fárasztó nap utáni könnyed séta vagy éppen egy levezető futás kedvelőinek, a kisállattal rendelkezők pedig az esti és reggeli korzózáshoz választhatják a lakással szemben lévő Parkot.

A lakás egy kívül belül kitűnő állapotban lévő, rendszeresen karbantartott társasház 4. emeletén található, ahová a nemrégiben felújított lifttel juthatunk fel. A tetőt is részlegesen felújították.
Az ingatlanba nemrég szereltek fel egy WIFI-n keresztül is működtethető TCL SPLIT klímát és a kondenzációs kazán is alig 1 éves.


A lakásba lépve a kis előszobába érkezünk majd közvetlen mellette a konyha található, tovább haladva érünk a nappaliba ahol le van választva egy kis háló rész és egy dolgozó sarok amiből pedig egy WC-vel rendelkező fürdőszoba nyílik.

KÖZVETLEN KÖZELBEN:

Petőfi híd,Duna-part,Bálna terasz, éttermek és bárok,Corvin Pláza és sétány,vendéglátó egységek és kávézók, pékségek, kínai boltok, szórakozó helyek, szolgáltatók, bankok, dohánybolt, fodrász, orvosi rendelők, posta, CBA, SPAR, ALDI, LIDL.

KÖRNYÉKEN:

Allee, Semmelweis Orvosi Egyetem,Corvinus Egyetem

KÖZLEKEDÉS:

2,2B-4-6 villamosok(a házból kilépve),M3-as metró (Corvin negyed megálló),224-es,224E,223E,979-es,979A,55-ös,54-es,255E,979A.918-as buszok és a H7-es Hév.

Tökéletes választás egyetemi hallgatóknak, fiatal pároknak vagy befektetésre minimum 5%-os hozammal. A HÁZBAN az AIRBNB - rövid távú kiadás - megengedett!
M282571

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018