210 000 000 Ft
1,7 M Ft/m2
210 M Ft
1,7 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Ferencvárosi rehabilitációs területen, 123 négyzetméteres

123  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

!!! Panorámás lakás a IX. kerületben !!!

Eladó egy panorámás, 123 nm-es lakás a IX. kerületben a Kerekerdő parknál. A lakás legkülönlegesebb része a ~41 nm-es fedett tetőterasz, ahonnan egészen a budai hegyekig ellátni, emellett az ingatlan alsó szintjén még egy kisebb erkély is helyet kapott. Az ingatlan belső két szintes, dizájnos, jól kialakított, mindkét szinten van fürdő, és több beépített szekrény/tároló is.

A ház 2011-ben épült, amit az állapota is tükröz.

A lakás elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából is kiváló, pár perc sétára áll meg több busz, villamos, és a 3-as metró is.

Főként azoknak ajánlom, akik egy különleges, modern lakást szeretnének budapesti panorámával.
M284900

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018