47 000 000 Ft
824,6 E Ft/m2
47 M Ft
824,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Újpesten, 57 négyzetméteres

57  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újpesten a Berzeviczy Gergely Közgazdasági Technikum közelében, zárt, zöld kerttel rendelkező társasház félemeletén, 57 nm-es, amerikai konyhás nappali+2 szobás elosztású, erkélyes téglalakás, autóbeállási lehetőséggel.

Az ingatlan per, teher és igénymentes. Átadási ideje: 30-90 nap!

A lakásban 9 éve megtörtént a villanyhálózat, valamint a burkolatok cseréje. 2023-ban korszerű, elektromos fűtési rendszert alakítottak ki. Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtót, modern beltéri ajtókat, valamint redőnnyel felszerelt hő és hangszigetelt thermo üveges, műanyag keretes nyílászárókat építettek be. A szobákban laminált padlót helyeztek le, a többi helyiséget járólappal burkolták. A maximális kényelemérzet érdekében 2020-ban a nappaliba beépítésre került egy hűtő-fűtő inverteres légkondicionáló berendezés is.

Az ingatlan félemeleten helyezkedik el, így 4 nm-es erkély is tartozik hozzá, amely a zöld udvarra néz. Az elrendezése előnyös, minden szobája különnyíló. Konyhája, ablakos, világos, a konyhabútor a vételár részét képezi.

A társasház kertéjében 1 autónak autóbeállási lehetőség biztosított.

A közelben megtalálható a 147-es, 30-as, 96-os busz megállója. Újpest-központ és az M3-as metróállomás busszal 6 perc alatt elérhető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül megközelíthető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

Hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére!

hirdetés
© 2018