54 900 000 Ft
807,4 E Ft/m2
54,9 M Ft
807,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás lakás, Káposztásmegyeren, Budapest

68  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

***Eladó panel lakás Újpest szívében!***
Eladásra kínálok egy 68 négyzetméteres, jó állapotú, kiváló elosztású, 3 külön nyíló szobás, tágas lakást, Újpest központ közelében, a Bőröndös utcában. Kiváló lokációval rendelkezik, a központ mindössze negyed óra 14-es villamossal. A környék csendes, nyugodt, tele játszótérrel, parkokkal, valamint bevásárlási lehetőségekkel.
A ház lakóközössége kedves, összetartó. Jelentős megtakarítással rendelkeznek, a közös képviselő gondosan odafigyel a ház állapotára. Legfelső emelet révén kiváló a fényviszony, és rendkívül alacsony a fűtés költség, a lakás mellől induló távhő központja miatt.
M286603

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018