54 900 000 Ft
807,4 E Ft/m2
54,9 M Ft
807,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Káposztásmegyeren, 2+1 szobás

68  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

***Eladó panel lakás Újpest szívében!***
Eladásra kínálok egy 68 négyzetméteres, jó állapotú, kiváló elosztású, 3 külön nyíló szobás, tágas lakást, Újpest központ közelében, a Bőröndös utcában. Kiváló lokációval rendelkezik, a központ mindössze negyed óra 14-es villamossal. A környék csendes, nyugodt, tele játszótérrel, parkokkal, valamint bevásárlási lehetőségekkel.
A ház lakóközössége kedves, összetartó. Jelentős megtakarítással rendelkeznek, a közös képviselő gondosan odafigyel a ház állapotára. Legfelső emelet révén kiváló a fényviszony, és rendkívül alacsony a fűtés költség, a lakás mellől induló távhő központja miatt. Ajánlom családok figyelmébe, akár csok vagy babaváró hitel felhasználásával.
CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018