62 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
62 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti, Újpest, 2+1 szobás

59  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó 59 nm-es, felújított panel lakás Újpest Árpád Üzletház közelében!

Eladó egy 59 nm-es, kiváló állapotú panel lakás Budapest frekventált részén, Újpest Árpád Üzletház közelében, amely ideális választás családoknak és befektetőknek egyaránt.

Lakás jellemzői:

Nappali és két hálószoba: A lakás egy tágas nappaliból és két külön bejáratú, 8 nm-es hálószobából áll, amelyek mind külön nyílnak, így három külön szobaként is használható.
Klíma: A lakás klimatizált, így a legnagyobb nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít.
Felújított nyílászárók: Minden ablak új, hő- és hangszigetelő műanyag nyílászárókkal van felszerelve, melyek hozzájárulnak az energiatakarékossághoz és a kellemes belső klímához.
Biztonsági ajtó: Az új, több ponton záródó biztonsági ajtó garantálja az ingatlan maximális védelmét.
Konyha és fürdőszoba: A lakásban egy jól felszerelt konyha és egy zuhanyzós fürdőszoba található, mindkettő modern burkolatokkal és szaniterekkel.
Tárolási lehetőség: Beépített szekrények és tárolóhelyek biztosítják a praktikus elrendezést és a rend fenntartását.
Elhelyezkedés:

Kiváló közlekedés: Több busz- és villamosmegálló is elérhető, valamint a M3 metróvonal is könnyen megközelíthető, így a város bármely pontja gyorsan elérhető.
Infrastruktúra: A környéken számos iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő és park található, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A közelben található Árpád Üzletház számos vásárlási és szórakozási lehetőséget kínál.
Ez a lakás remek lehetőség mindazok számára, akik egy kényelmes, modern otthont keresnek Budapest szívében. Ne hagyja ki ezt a kivételes ajánlatot!
Referenciaszám: M285152

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018