54 600 000 Ft
769 E Ft/m2
54,6 M Ft
769 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Újpest, 2+1 szobás

71  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIZÁRÓLAG AZ OTPIP KÍNÁLATÁBAN!
ELADÓ ÚJPESTEN egy kiváló ár-értékarányú, 71 nm-es, 3 szobás, FELÚJÍTOTT, VILÁGOS konyhás, ERKÉLYES, PANORÁMÁS panellakás.
Az ingatlan Újpest központ közelében, parkosított környezetben, egy 10 emeletes, szépen karbantartott, rendezett panelház 5. emeletén található. A lakás jó beosztású, mind három szoba külön nyílik egy tágas hallból. A szobák nyugati fekvésének köszönhetően fényárban úsznak. A nappaliból nyíló 3,5 nm-es erkélyről akár a Budai-hegységet is lehet látni. A konyha világos, ablaka parkra néz. Az egész lakás szépen felújított: a külső nyílászárókat kicserélték, minden helyiség új burkolatot és korszerű led világítást kapott. A nappali szoba légkondicionált. A mindent elnyelő gardróbszoba pedig igazi kincs.
Az ingatlan kiváló állapotban van, azonnal költözhető.
A bútorok és az elektronikai eszközök külön megállapodás tárgyát képezik.
Infrastruktúrája kifogástalan.
M286870

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018