44 990 000 Ft
882,2 E Ft/m2
45 M Ft
882,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 2 szobás lakás eladó

51  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budapest, 3. kerület, Békásmegyer Duna felőli oldalán egy 51 nm-es, 2 szobás, panelprogramos, északnyugati fekvésű, erkélyes, panorámás, 8. emeleti panellakás.

A lakás egy 10 emeletes, 3 lifttel rendelkező társasház 8. emeletén helyezkedik el. A ház panelprogramon átesett, rendezett, jó állapotú.
Az ingatlanban 2 külön nyíló szoba, egy konyha étkezővel, egy kamra, egy kádas fürdőszoba mellékhelyiséggel, egy közlekedő, egy gardrób, valamint egy előszoba található.
A lakás nagyon jó elrendezésű, tágas, világos. A nappaliból egy nyitott, a hálószobából pedig egy zárt erkélyre juthatunk, ahonnan a budai hegyekre nyílik kilátás. A két szoba egybenyílik, de külön is megközelíthető.

A lakás folyamatosan karbantartott. A szobákban laminált parketta lett letéve, a többi helyiség járólapos. A panelprogram keretein belül a házat szigetelték, az ablakokat műanyag nyílászárókra cserélték, illetve a fűtésrendszer is korszerűsítésre került. A fűtést távfűtés biztosítja, egyedi mérőórás, hőszabályzós radiátorokkal, illetve egyéni vízmérők lettek beszerelve.
Közös költség: 17000 Ft.
A környék nyugodt, csendes. Infrastruktúra és közlekedés kiváló, a közelben óvoda, iskola, gyógyszertár, kisbolt, kültéri kondipark, békásmegyeri piac… Busz- és HÉV megálló pár perc sétányira.
Parkolás a ház előtt, ingyenesen használható parkolóban megoldott.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy további kérdései volnának, hívjon bizalommal.

 

 
 


 

  • CSOK igényelhető
  • távfűtés egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 8.
  • Épület szint: 10. emelet
hirdetés
© 2018