42 500 000 Ft
833,3 E Ft/m2
42,5 M Ft
833,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Békásmegyeren, 51 négyzetméteres

51  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Békásmegyeren, 51nm-es, panorámás, csendes, felújított, 2 szobás, amerikai konyhás-nappalis, loggia-val rendelkező lakás eladó.
A 10. emeleti lakásba belépve egy tágas előtérben találjuk magunkat, ahol balra egy beépített szekrény praktikus tárolási lehetőséget biztosít.
Jobbra található a mellékhelyiség (1,5nm), amely mellett egy zuhanyzós fürdő (3nm) van.
Balra, az amerikai konyhás nappali (19nm) világos, beépített konyhaszekrényekkel, amelyben klíma szolgáltatja nyáron a hűvöset.
A szobák (12nm, 7nm) napfényesek az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan.
A lakás egyedi mérőórával felszerelt távfűtéssel és különálló vízórákkal rendelkezik, így biztosítva az alacsony rezsiköltséget.
A lépcsőház rendezett, dupla lifttel felszerelt.
A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek (békásmegyeri piac), rendezett, kultúrált játszóterek, zöld részek, sportolási alternatívák találhatóak és nem utolsó sorban kiváló a közlekedés is (H5 HÉV, buszok).
M269074

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018