64 900 000 Ft
983,3 E Ft/m2
64,9 M Ft
983,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest, III. kerület Ágoston utca

66  m2 alapterület
3 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

ÚJ LEHETŐSÉG ÓBUDÁN!

Szemet gyönyörködtető 66m2-es panel lakás a III. kerületben!

Ragyogó kilátás, kifinomult elosztás és modern kényelem - mindez egy helyen! Megvételre kínálunk egy csodálatos 9. emeleti lakást Óbudán, mely minden igényt kielégít.

Tágas és Praktikus: A lakásban helyet kapott közlekedő, gardrób, fürdőszoba és külön WC, valamint konyha és nappali, továbbá két szoba is. Az elrendezés kiválóan megfelel mindennapi életünknek.

Kényelmes Funkciók: Fűtése távhővel működik egyedi mérővel, így a költségek mindig átláthatóak. A hőszigetelt nyílászárók és redőnyök biztosítják a megfelelő hő- és hangszigetelést.

Költségmentes Életstílus: A lakás teljes körű felújításon esett át, így Önnek csak beköltöznie kell és élvezni az új otthon minden előnyét. Az ár már tartalmazza a beépített bútorokat és a teljes konyhai gépesítést is.

Biztonság és Kényelem: A lakáshoz biztonsági ajtó és rendezett lépcsőház tartozik, így nyugodt és otthonos környezetet biztosítva Önnek.

Ideális Infrastruktúra: A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, így minden szolgáltatás könnyen elérhető.

Ha szeretne részese lenni ennek a kivételes ajánlatnak, ne habozzon! Hívjon még ma, és vegye igénybe az OTP bankcsoport teljes körű ügyintézését és segítségét!

További információkért és megtekintési lehetőségért keressen bátran a hét bármely napján!
Referencia szám:M270865

hirdetés
© 2018