79 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
79 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Országúton, Margit körút, 2 szobás

63  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

FRISSEN FELÚJÍTOTT, ALACSONY REZSIJŰ LAKÁS A MARGIT KÖRÚTON!
II. Vízivárosban, a Margit körúton kínálok megvételre egy igényesen felújított 63 m2-es, 2 szobás, 4. emeleti hangulatos lakást.
Beosztása: NAPPALI + ÉTKEZŐ, KONYHA, SZOBA, FÜRDŐSZOBA, WC, KAMRA. A hálószoba és a nappali ablakai az utcára néznek, a konyháé pedig a csendes belső udvarra. A legfelső szinti elhelyezkedésnek és a 3 rétegű, hő- és hangszigetelt műanyag nyílászáróknak köszönhetően a lakásba NEM HALLATSZIK BE A ZAJ. A fűtésről és a meleg vízről gázcirkó kazán gondoskodik. A lakás klimatizált.
A közös költség: 11.500,- Ft, ami a felújítási alapot is tartalmazza. A lakás egyébként egyedi mérőórákkal rendelkezik.A jól karbantartott házban, a lift szintén felújításon esett át. A társasház jól karbantartott, 4 emeletes, sátortetős, függőfolyosós.
Parkolás az utcán, bejelentett lakosoknak parkolási engedély ellenében ingyenes. A tömegközlekedés kiváló, a 4-es és 6-os villamost, valamint a 11-es és 111-es jelzésű buszokat egyaránt igénybe vehetjük.
Gépkocsival a Margit körút felől közelíthető meg.A Mammut Bevásárlóközpont és a Fény utcai piac mindössze 2-3 perc alatt elérhető. Kikapcsolódásra a Millenáris park nyújt nagyszerű lehetőséget. A Margit-sziget villamossal és akár gyalogosan is elérhető közelségben található, ami sportolási, kulturális és számos egyéb kikapcsolódási lehetőségekkel bővelkedik.
A lakás kiváló adottságai miatt könnyen bérbeadható, így BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ!
NE HALASSZA EL EZT A KIVÁLÓ LEHETŐSÉGET! HA FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT AZ INGATLAN, VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT A HÉT BÁRMELY NAPJÁN!
Érdeklődni: vagy
Ref.: LK040443

hirdetés
© 2018