179 900 000 Ft
2,2 M Ft/m2
179,9 M Ft
2,2 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Országút, 4 szobás

81  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Barátságos hangulatú, VILÁGOS, igényesen FELÚJÍTOTT társasházi lakás, kiváló infrastruktúrával a Mechwart liget szomszédságában a Margit körúton eladó! Az ingatlan egy impozáns társasházban található, és egy több ház által körülölelt belső kertre néz.

Budán, a 2. kerületben, Országút városrészben a Margit körúton, a Széll Kálmán tértől és a Margit hídtól pár perces sétára, teljes felújításon átesett, VADONAT ÚJ, tágas nappali-étkező-konyhás, 1 + 2 félszobás, ERKÉLYES, két fürdőszobás, háztartási helyiséges, 4. emeleti 81 nm-es, 3 méteres belmagasságú lakás LIFTES társasházban, ELADÓ.
Tartozik a lakáshoz egy száraz, zárható pincei tároló is. A ház tetőteraszáról teljes panoráma tárul a lakók elé, augusztus 20-án megtekinthető innen a tűzijáték.

A lakás ideális választás lehet 2-3 fős családoknak. A házból kilépve néhány perces sétára található A Mechwart liget remek kikapcsolódás helyszíne minden korosztálynak.

A lakás azonnal költözhető és élvezhető, TÖKÉLETES állapotban van, az építész által vezetett felújítás után IGÉNYESEN berendezett. Minden gépészet, elektromos vezeték megújult a lakásban. Teljesen új konyhabútor beépített konyhagépekkel (indukciós főzőlap, légkeveréses sütő, mikrohullámú sütő, beépített hűtő-fagyasztó, beépített mosogatógép, kivezetett páraelszívó), mosókonyha, több gardróbszekrény áll az új tulajdonos rendelkezésére.
Az egyedileg gyártott külső fa nyílászárók energiahatékony 3 rétegű üvegezéssel készültek, illeszkedve a polgári hangulatú fa borításokhoz, illetve az az egyedi gyártású belső ajtókhoz. Minden ablak redőnnyel, szúnyoghálóval szerelt.
A fűtésről házközponti kazán gondoskodik, a konyha-étkező-nappaliban valamint a főhálóban hűtő-fűtő klíma szolgálja a lakók kellemes közérzetét. A lakás külön mérőórákkal (villany, víz) rendelkezik.

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakó beköltözzön ÁLMAI OTTHONÁBA, vagy az elképzeléseinek megfelelő befektetését megtalálja!

A lakás elosztása kiváló, minden helyisége a hangulatos, zöld belső kertre néz, 4. emeleti ezáltal mindig világos, csendes, a körút zaja nem hallatszik be az ingatlanba. A lakás észak-keleti tájolású, a főhálóba, fürdőbe a reggeli órákban besüt a nap, nyáron kellemes a lakás klímája.
A konyha-étkező részhez kapcsolódik egy kb. 6 nm-es erkély, mely akár a reggeli kávé, vagy esti pohár bor elfogyasztásának kellemes helyszíne lehet.

A hangulatos előtérbe belépve minden megtalálható, mely az érkezéshez, induláshoz szükséges. Beépített szekrény a kabátoknak, cipősszekrény, lerakóasztal.
A tágas, világos, szellős nappali egyben található a gépesített konyhával és az étkezővel, mely tér kellemes helyszíne lehet családi, baráti összejöveteleknek.
A kellemes méretű főhálószobát a hatalmas nyílászárókon keresztül elárasztja a fény. Beépített gardróbszekrényekben megoldható a teljes ruhatár tárolása. Ehhez kapcsolódik a háztartási helyiség, ahol helyet kaphat a mosógép, és szárítógép. A gardróbszekrény alkalmas a takarító eszközök tárolására.
Innen nyílik az intim kádas fürdőszoba, így egy szeparált szülői lakrész lett kialakítva.
Az előtérből nyíló félszoba remek lehet vendégszobának, vagy egy második kisebb hálószobának. Az előszoba másik végén található a zuhanyzós, WC-s kisebb fürdőszoba, valamint egy dolgozószoba, ahol szintén meg van oldva a tárolás és vendégfekhely.

Ebbe a lakásba tényleg csak beköltözni kell, valóban úgy néz ki, mint a képeken, nem tervezőprogram vagy mesterséges intelligencia által generált képek szerepelnek a hirdetésben.


A TÁRSASHÁZRÓL:

A lakás egy tiszta, jogilag is rendezett, szép állapotú, liftes társasház negyedik emeletén található. Kellemes, világos, zárt lépcsőházból érhető el az ingatlan.
A fűtést házközponti gázkazán biztosítja, melynek a havidíját tartalmazza a 35.000.-Ft-os közösköltség.

A KÖRNYÉKRŐL:

A lakás kiemelt környéken, a budai belvárosban, kiváló tömegközlekedéssel ellátott területen található. Nagyobb közlekedési csomópontok - a Széll Kálmán tér vagy a Margit híd budai hídfő - pár perces sétával elérhetőek. Tömegközlekedés szempontjából remek a lokációja, könnyedén elérhető metro, villamosok, buszok vagy akár a szentendrei HÉV is.
Bevásárlási, kikapcsolódási lehetőséget nyújt a közelben lévő Mammut bevásárlóközpont. Kényelmes távolságon belül éttermek, drogéria, élelmiszerboltok is megtalálhatóak.
Pár perces sétával elérhető kormányablak, polgármesteri hivatal.

Közelben óvoda, általános iskola, gimnázium is megtalálhatóak.

Olyan IGÉNYES ÚJ TULAJDONOST keresünk, aki értékeli a maximális kényelmet, a szolid eleganciát, otthonos berendezést, nem szeretné felújítással tölteni az idejét!
Ha BEFEKTETÉSI céllal gondolkodik, akkor megtalálta az ingatlant, amely azonnal pénzt termel, kiemelkedő megtérüléssel!

A lakás TEHERMENTES, azonnal KÖLTÖZHETŐ, a lehető legjobb ajánlat a piacon!

Kiemelkedő ÁR/ÉRTÉK aránnyal: 179,9 mFt!

A lakás tartozéka, így a vételár részét képezi a teljes gépesített konyhabútor, a fürdőszobai beépített mosdószekrények, a gardróbszekrények, előszoba bútor, függönyök, lámpák.
A lakással együtt akár a komplett bútorzat is megvásárolható, külön megállapodás alapján.

Jöjjön el és győződjön meg róla, hogy a lakás valóban olyan szép, mint a képeken! Érdemes személyes benyomást szerezni erről a kivételes adottságú, világos lakásról!

További információkért és megtekintési szándékkal kapcsolatban várom hívásást!

hirdetés
© 2018