83 990 000 Ft
1,4 M Ft/m2
84 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 3 szobás

58  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

II. ZÖLDÖVEZETÉBEN IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, NAPFÉNYES LAKÁS ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN ELADÓ!
Hűvösvölgy forgalomtól mentes, csendes utcájában egy 8 lakásos társasház 1. emeletén eladó egy 58 nm-es, DNY-i tájolású, NAPPALI + 2 HÁLÓS, ERKÉLYES lakás.
A felújítás magábafoglalta:
- víz-, gáz- és villanyvezeték cseréje
- nyílászárók, redőnyök cseréje
- új cirkó kazán

A tágas nappali tökéletes helyet biztosít családi és baráti összejövetelekhez, a két hálószoba pedig békés és nyugodt éjszakák lehetőségét kínálja.
Ez a lakás kiváló minőségű anyagokkal és modern stílussal lett kialakítva, mind műszakilag, mind esztétikailag megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak. A belső tér tágas és világos, így otthonos és kellemes légkört áraszt.
A szobák ablakaiból megnyugtató látvány nyílik a társasház ősfákkal tarkított, kertész által gondozott közös kertjére. A lakáshoz tartozik még egy 13 nm-es tároló.
Az ingatlan fenntartási költsége kedvező: a közös költség 21.000 Ft, fűtése télen a meleg vízzel együtt 25.000 Ft körül. A víz és villany egyéni fogyasztás után fizetendő.
A társasház közössége igényes, összetartó, törekszenek az állandó karbantartási munkák elvégzésére.

Parkolás ingyenesen az utcán megoldható, tömegközlekedéssel pedig a nagyobb csomópontok az 56-61es villamossal, a 129-es, 22A buszokkal elérhetők. Pár perc sétára van az erdő, ahol számtalan szabadtéri kikapcsolódási lehetőség adott bármilyen korosztály számára!
Várom hívását, amennyiben meg szeretné nézni ezt a minden kényelemmel felszerelt otthont.
Érdeklődni:
Ref.: LK023582

hirdetés
© 2018