189 000 000 Ft
1,9 M Ft/m2
189 M Ft
1,9 M Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 100 négyzetméteres

100  m2 alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

P21361

Szecessziós villalakás a Gellért-hegy ormán.

Eladó Budapest legszebb panorámájával, a Gellért-hegy északi oldalán egy 1920-as években épült neobarokk villaépület legnaposabb, kertkapcsolatos lakása. Az épület közvetlenül a Citadella alatt, a Hegedűs villa mellett helyezkedik el.
A 93 m2-es lakás északi, nyugati és déli ablakokkal rendelkezik, belmagassága 365 cm.
Az ingatlan az utcai bejárat felől földszinti, de a hegy lejtésének megfelelően a szobák már első emeleti magasságban helyezkednek el.
A dupla komfortos lakás az impozáns közös előtérből – a hajdani bálteremből – közelíthető meg, két külön bejárattal. Az egy nagyobb és egy kisebb – garzon jellegű – részre osztott lakás könnyedén összenyitható.
A nagyobbik lakrész helyiségei: 2 és fél szoba, nagy méretű konyha+kamra, külön WC és fürdőszoba, valamint előszoba.
A panorámára kialakított, Északra néző ablakokkal félkörívben záródó nagyszobából Kelet felé nyílik a már korszerűsített teraszajtó.
A mindig kellemesen hűvös, panorámás – nyári reggeleken napos – teraszról az elegáns, ívesen forduló lépcső a lakáshoz tartozó kertrészekhez vezet.
A másik, Nyugat felé ablakos szobából is nyitható a garzon lakrész.
A tágas, világos, déli fekvésű konyhából nyílik a félszoba, ahol a lakás egyetlen stukkódíszítménye megmaradt, ami a kisméretű helyiséget meghitté varázsolja.
A kisebbik lakrész helyiségei: galériázott lakószoba, teakonyha, fürdőszoba+WC egyben. A lakrész ablaka északi irányban a teraszra, illetve a dunai panorámára nyílik.
Az ingatlan rendelkezik pince résszel.
Az épület korszerűsítése évek óta folyik. A közös előtér, a házközponti fűtési rendszer (kondenzációs kazán, egyéni költségmegosztók), a közös villanyhálózat és a kaputelefon felújítása megtörtént.

hirdetés
© 2018