86 600 000 Ft
849 E Ft/m2
86,6 M Ft
849 E Ft/m2

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 3+1 szobás

102  m2 alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN KÖZVETÍTŐ NE KERESSEN!

1.kerület Fő utcában magánszemélytől eladó egy lift nélküli társasházban 3. emeleti, jó állapotú 102 nm-es lakásunk. Vár aljában, közel a Clark Ádám térhez.

Tágas nagy terek vannak (belmagasság 3,80m), az ablakok nem a Fő utcára, hanem a kis mellékutcára nyílnak. A belső 3 szoba 1 éve volt felújítva (parketta csere, festés). A többi rész is jó állapotban van. Lakásba belépve egy tágas amerikai konyhába érkezünk innen nyílik a fürdő, wc és a félszoba, amit jelenleg mi kamraként használunk (felnőtt ágy és asztal befér oda). A fűtést és melegvizet cirkó gáz kazán biztosítja.

Nagyon jó a tömegközlekedés, pár perc sétára található a 19, 41 villamos, illetve a 105 és 16 autóbuszok. Így könnyen és gyorsan elérhető a Széll Kálmán tér, Újbuda, Óbuda illetve a buszokkal gyorsan és könnyen megközelíthető a belváros. A Batthyány tér 10 perc sétára található.

A közelben van gyógyszertár, éjjel - nappali kisbolt, posta, a Batthyány téren gyerekorvosi rendelő, dm, spar, közelben nagyon jó játszóterek, bölcsödék, óvodák, iskolák vannak.

Az ingatlan alkalmas lehet első sorban családoknak, befektetőknek, esetleg irodának.

Közösköltség: 12000ft/hó

Ha szeretné megtekinteni az ingatlant várom hívását, kivéve ha ingatlan közvetítő.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 3. emelet
hirdetés
© 2018