116 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
116 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Budapest 2+1 szobás lakás eladó, Krisztinavárosban

89  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó gyönyörű lakás a Budai Vár szomszédságában!
Pazar elhelyezkedés és kiváló befektetés!
Ön is szeretne egy exkluzív otthont a Budai vár történelmi környezetében? Most lehetősége nyílik arra, hogy a Gránit lépcső aljánál, a Vérmező mellett egy 2. emeleti, 3 szobás, teljesen felújított lakás tulajdonosa legyen. Ez a lakás nem csupán egy ingatlan, hanem egy életérzés!

Igényes berendezés és kifinomult felszereltség
A lakás azonnal beköltözhető állapotban van, és az ár tartalmazza a képeken látható összes bútort, szőnyeget, függönyt és háztartási nagy gépet. Minden részletre odafigyeltek, hogy Önnek már csak élveznie kelljen az új otthonát. A csendes körfolyosón keresztül, biztonsági záras, garantálva a teljes nyugalmat és biztonságot.

Elegáns szobák és modern fűtésrendszer
Fényárban úszó szobák: A dél-nyugati fekvésű utcai szobák napfényesek és hangulatosak, redőnyökkel ellátva. A nappaliban egy beépített, a nagyobb hálószobában pedig egy szabadon álló gázkandalló teszi még otthonosabbá a helyiségeket.
Korszerű klíma és fűtés: A hálószoba inverteres hőszivattyús hűtő-fűtő klímával, a kisebb háló és a fürdőszoba öntöttvas konvektorral felszerelt. A meleg vizet átfolyós gázmelegítő biztosítja, így mindig garantált a kellemes hőmérséklet.
Rugalmas térkialakítás és magas belmagasság
A 4 méter belmagasságú lakás lehetőséget biztosít állógaléria kialakítására, maximalizálva a rendelkezésre álló teret. A főfalak mellett minden más válaszfal mozgatható, így a lakás igény szerint átalakítható, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön elképzeléseinek és igényeinek.

Karbantartott épület és alacsony költségek
A 4 szintes épület folyamatosan karbantartott, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is kiváló állapotban marad:

Homlokzat: 7 éve felújítva
Tető: 1 éve felújítva (cserepek, ereszcsatornák, kémények)
Belső körfolyosók: 2 éve teljes körűen felújítva
Gázcsövek: teljes csere történt
A közös költség mindössze 21.940 Forint, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, csatorna- és szemétszállítás díját, valamint a ház takarítási és karbantartási költségeit.

Kiváló befektetés és kényelmes otthon
Ez a lakás minden oldalról körbefűtött, dupla geréb tokos nyílászárókkal rendelkezik, így a fűtési költség alacsony. Központi elhelyezkedése révén rendkívül világos és csendes, valamint alacsony rezsiköltséggel üzemeltethető, ami különösen vonzóvá teszi mind befektetők, mind saját otthont keresők számára.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy egy ilyen kivételes ingatlan tulajdonosa legyen a Budai vár szomszédságában! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé.
M284478

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018