116 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
116 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Krisztinavárosban, 3 szobás

92  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó gyönyörű lakás a Budai Vár szomszédságában!
Pazar elhelyezkedés és kiváló befektetés!
Ön is szeretne egy exkluzív otthont a Budai vár történelmi környezetében? Most lehetősége nyílik arra, hogy a Gránit lépcső aljánál, a Vérmező mellett egy 2. emeleti, 3 szobás, teljesen felújított lakás tulajdonosa legyen.
Ez a lakás nem csupán egy ingatlan, hanem egy életérzés!

Igényes berendezés és kifinomult felszereltség.
A lakás azonnal beköltözhető állapotban van, és az ár tartalmazza a képeken látható összes bútort, szőnyeget, függönyt és háztartási nagy gépet. Minden részletre odafigyeltek, hogy Önnek már csak élveznie kelljen az új otthonát. A csendes körfolyosón keresztül, biztonsági záras, garantálva a teljes nyugalmat és biztonságot.

Elegáns szobák és modern fűtésrendszer.
A dél-nyugati fekvésű utcai szobák napfényesek és hangulatosak, redőnyökkel ellátva. A nappaliban egy beépített, a nagyobb hálószobában pedig egy szabadon álló gázkandalló teszi még otthonosabbá a helyiségeket.
Korszerű klíma és fűtés: A hálószoba inverteres hőszivattyús hűtő-fűtő klímával, a kisebb háló és a fürdőszoba öntöttvas konvektorral felszerelt. A meleg vizet átfolyós gázmelegítő biztosítja, így mindig garantált a kellemes hőmérséklet.
Rugalmas térkialakítás és magas belmagasság.
A 4 méter belmagasságú lakás lehetőséget biztosít állógaléria kialakítására, maximalizálva a rendelkezésre álló teret. A főfalak mellett minden más válaszfal mozgatható, így a lakás igény szerint átalakítható, hogy tökéletesen megfeleljen az Ön elképzeléseinek és igényeinek.

Karbantartott épület és alacsony költségek.
A 4 szintes épület folyamatosan karbantartott, így biztos lehet benne, hogy hosszú távon is kiváló állapotban marad:

Homlokzat: 7 éve felújítva
Tető: 1 éve felújítva (cserepek, ereszcsatornák, kémények)
Belső körfolyosók: 2 éve teljes körűen felújítva
Gázcsövek: teljes csere történt
A közös költség mindössze 21.940 Forint, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, csatorna- és szemétszállítás díját, valamint a ház takarítási és karbantartási költségeit.
Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

hirdetés
© 2018