54 500 000 Ft
865,1 E Ft/m2
54,5 M Ft
865,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Budaörsi lakás eladó, 63 négyzetméteres, 2+1 szobás

63  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó lakás Budaörs központjában, zöldövezeti környezetben!

Eladó Budaörs központi, fákkal és parkokkal övezett részén egy 4 emeletes, panelprogramos, rendezett, szigetelt épület első emeletén található, jó állapotú 63 nm-es, 1+2 szobás, franciaerkélyes lakás.

Az ingatlan könnyedén átalakítható akár 1+3 szobássá is, így kiváló lehetőséget kínál egy család bővülése esetén vagy akár otthoni munkavégzésre is.

A lakásban kicserélték a nyílászárókat, új műanyag ablakokat építettek be, amelyek kombi redőnnyel vannak ellátva, biztosítva a maximális komfortot és energiahatékonyságot. Új biztonsági ajtói is beszereltek. Az egyik szoba gyönyörű laminált padlóval lett ellátva, valamint a vízvezetékeket is teljesen felújították.

Az ingatlan további előnyei közé tartozik a tágas, napfényes konyha, ahol kényelmesen elfér egy étkezőasztal is, ideális helyet biztosítva a családi étkezésekhez.

A lakáshoz tartozik egy önálló, zárható 4 nm-es tároló is, amely további praktikus tárolási lehetőségeket kínál, akár bicikli, vagy téli,- nyári gumik tárolására.

Lokáció szempontjából a lakás rendkívül kedvező helyen található: kevesebb, mint 5 perc sétára található iskola, óvoda, játszótér, és több buszjárat megállója is mindössze 50 méterre van, ahonnan Kelenföldre 15 perc, a Móricz Zsigmond körtérre és a Széll Kálmán térre pedig 20 perc alatt el lehet jutni.

A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez szükséges, beleértve kis és nagyobb boltokat, gyógyszertárat, rendelőt és parkokat.

Referenciaszám: M286421
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018