29 900 000 Ft
453 E Ft/m2
29,9 M Ft
453 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Berhida, 3 szobás

66  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálunk Berhida-Peremartonban egy 2. emeleti, felújított, 3 szobás lakást.

A dupla erkélyes ingatlan 66 m² alapterületű (+ erkélyek: 6,4 m²), amelyben egy amerikai konyha-nappali, két hálószoba, egy előszoba beépített szekrényekkel, egy kádas fürdőszoba külön wc-vel és egy kis kamra került kialakításra. A lakásban igény szerint lehetőség van plusz egy hálószoba kialakítására is. A lakáshoz tartozik egy 4 m², saját, zárható tároló. A lakás felújított, igényes, rövid időn belül birtokba vehető. A külső műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az erkélyek felújítása is megtörtént, amelyek új tetővel ellátottak. A lakás fűtése házközponti, rendkívül alacsony rezsivel rendelkezik. Extra kiegészítésként három hűtő-fűtő klíma felel minden évszakban a megfelelő hőmérsékletért. A tégla építésű, szigetelt társasház rendezett, biztosított, állandó karbantartás alatt áll.

A lakás előtt a parkolás ingyenes. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, üzletek sétatávolságra kényelmesen elérhető. Az ingatlan CSOK-, és hitelképes.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

hirdetés
© 2018