75 400 000 Ft
416,6 E Ft/m2
75,4 M Ft
416,6 E Ft/m2

Eladó lakás
Balatonfenyves eladó lakás

181  m2 alapterület
5 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Balatonfenyvesen egy kiváló ár/érték arányú 181 m2 alapterületű, kertkapcsolatos 5 szobás sorházi lakás.  Az ingatlan egy 5 lakásos, tégla építésű sorház középső, belső kétszintes lakása.
A lakás hőszigetelt (10 cm), műanyag nyílászáróval ellátott, alacsony energia felhasználású. Fűtése Vaillant EcoTech Pro kondenzációs kazánnal (plusz víztárolós) megoldott, melyet a nappalinál található Taurus kandallóval lehet kiegészíteni.  A lakás gázfogyasztása (állandó lakhatás mellett!) nagyon alacsony, bőven a rezsicsökkentett áru fogyasztási határ alatt marad. A tetőtéri szobák mindegyike LG Neo Plazma inverteres klímával felszerelt, melyek a lakás egészét képesek a nagy nyári melegben kellemes hőmérsékletűre hűteni.  Az emelten a Velux tetőtéri ablakok árnyékolókkal és szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan felújított állapotú, 2019-ben a belső hideg-meleg burkolatok cserélve lettek.
A földszinten található egy nappali étkezővel, szoba, fürdőszoba, konyha+kamra, előtér, elektromos kapuval ellátott garázs (17 m2),     2 terasz (összesen 25 m2), a tetőtérben pedig 4 szoba, fürdőszoba, közlekedő. A nappaliból nyíló teraszon keresztül közelíthető meg az ingatlanhoz tartozó saját használatú kert kerti tárolóval, melyet az ár tartalmaz.
A sorház az utcára merőlegesen helyezkedik el, a lakások egy átmenő forgalomtól mentes, csendes mellékutcából közelíthetőek meg.  Az ingatlan 400 m-re van a  Balaton parttól és a Kikötőtől. Környezetében családi házak, apartmanok, nyaralók, bevásárló központ, éttermek, üzletek, szórakozóhelyek, óvoda, gyógyszertár,  található.
Ideális állandó lakhatásra, nyaralónak, de befektetésként is tökéletes választás.
Irányár: 75.4M ft
Érdeklődni:

  • CSOK igényelhető
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018