250 000 000 Ft
333,3 E Ft/m2
250 M Ft
333,3 E Ft/m2
+36 20 927 4721
Referens Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Eladó ház
Eladó ház Szentes

750  m2 alapterület
hirdetés
Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált Szentes belvárosban egy nemrég még jól prosperáló étterem és 4 hálószobás panzió, valamint a hozzá tartozó mintegy 100 m2-es szolgálati lakás. A panzió maga 15 fő elhelyezésére alkalmas, de a szolgálati lakás hasznosításával, további 6-8 főnek elég szálláshely biztosítható. 70%-os kihasználtságnál maga a panzió 2,5-3,0 millió Ft bevételt tud termelni. 

Az étterem rész 4 teremből, valamint korszerűen felszerelt konyhából, tárolókból, hűtőhelyiségekből áll. A 4 db teremből 3 összenyitható, ott több száz fős rendezvény tartható. A termek külön utcai bejárattal is rendelkeznek, így külön-külön is hasznosíthatóak. Akár kizárólag rendezvények szervezésére is hasznosítható, amivel jelentősen csökkenthető az alkalmazottak költsége. A konyha és a rendezvény termek bizonyára remekül hasznosíthatóak, ugyanakkor a konyha alkalmas több száz fő kiszolgálására folyamatosan is. A konyha az előírásoknak megfelelő. Az étterem szakszerű üzemeltetéssel minimálisan havi 2 millió Ft bevételt tud termelni csak a terembérletből. 

Az udvarban 2 tágas garázs hasznosítása is része a bérleménynek. Azok akár kiadhatóak, akár használatra alkalmasak.

Az ingatlan kiadó is, a jelentkezőknek 2 havi díjnak megfelelő kaució letéte szükséges. Az egymással szembeni feltételeket bérlő és bérbeadó kölcsönös megegyezése szerint alakítjuk - figyelembe véve saját érdekeiket.

A VÉTELÁRA AZ ÉTTEREM ÉS A PANZIÓ KÜLÖN IS MEGVÁSÁROLHATÓ ÉRTÉKARÁNYOS ÁRON!

 


Falazat anyaga: Tégla

hirdetés
© 2018