44 500 000 Ft
178 E Ft/m2
44,5 M Ft
178 E Ft/m2

Eladó ház
Kehidakustány 3+2 szobás ház eladó

250  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
9000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Ilyen birtok szökőévente is csak ritkán kerül eladó sorba!

Ha csendes, elbújós, természetközeli életteret keres, itt megtalálja.

Kehidakustányban az Öreghegyen vált eladóvá ez a meghitt birtok, három épülettel.

A főépület lakóház funkciót tölt be (cca 150 nm). Hagyományos vályog pince-présház lett kibővítve, könnyűszerkezetes épületelemekkel, második szinttel. A földszinten konyha, wc, mosókonyha, és a télikert, a felső szinten 4 szoba, fürdőszoba és wc kapott helyet. Az épület szigetelt.
A ház fűtéséről gazdaságosan üzemeltethető vízteres kályha gondoskodik.

A második épület két szintes (2x25 nm), alul jelenleg tároló, felül hangszigetelt professzionális stúdió, a melegről itt infra panelek gondoskodnak.

A harmadik épület hagyományos pince-présház, szerkezetileg stabil állapotú, műszaki és esztétikai felújítást igényel.

A nyugati tájolású télikert a kertre tekint, melyet gyönyörű almáskert, és az erdő határol. Van itt dió, mogyoró, tavasszal medvehagyma. A keretészkedés szerelmeseinek rengeteg kihasználható tér. A szarvasok, őzek gyakori vendégek errefelé.

A birtok energiaellátásáról szigetüzemű rendszer és szélgenerátor gondoskodik, a háromfázisú áram is bevezetésre került. A vízellátást házi vízmű rendszer biztosítja.

Az ingatlan állandó lakhatásra alkalmas, - most is lakják, - lakcímmel rendelkezik. A főépület és a studió azonnal birtokba vehető telken fekszik, mely művelésből kivett zártkert, a hagyományos kis épület és telke művelési ágban van, kifüggesztés-köteles.

Ez a csodás kis birtok elvonulások, oktatások, képzések színhelye volt, és lehet a jövőben is, lehet itt gazdálkodni, pihenni, töltődni, de akár szálláshelyet is létesíteni.

A Kehida termál 4 perc, Hévíz, Keszthely és a Balaton 10-15 perc alatt elérhető.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele!
Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

hirdetés
© 2018