449 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
449 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó ház
Budapest ház eladó, Máriaremetén, 5 szobás

350  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
730 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Budapest, II. kerület, Máriaremete csendes kis utcájában, eladó egy különleges atmoszférával rendelkező, budai hegyekre PANORÁMÁS, PRÉMIUM minőségű VILLA ÉPÜLET!


A 730 nm-es parkosított kertben álló 350 nm-es ingatlan a legkiválóbb anyagok felhasználásával épült polgári stílusban, újkorától egy diplomáciai testület használta.

Az ingatlan tájolása D-DNy-i, körbesüti a Nap! Az automata öntözőrendszerrel felszerelt, igényesen beültetett és gondozott kert mind a négy oldalról hatalmas zöld növényekkel határolt, intimitást biztosít.

Jól átgondolt, kiváló beosztású a ház! A hatalmas, erkélykapcsolatos étkezŐ-nappali mellett, külön háló/dolgozószoba is ki lett alakítva, melyek igény szerint akár egybe is nyithatók!
A nappalit körbe öleli a széles erkély, melyről csodálatos panoráma nyílik a környező budai hegyekre. A külön konyha is hatalmas, igény szerint egybe nyitható a nappalival!

Kényelmes és hangulatos lépcsőházon keresztül közelíthető meg a 3 nagyobb emeleti hálószoba, melyekhez két fürdőszoba is kapcsolódik.
Két hálószobának szintén van erkély kapcsolata, melyről csodálatos látványban részesülhetünk.

A padlástér lenyíló lépcsővel közelíthető meg, kiválóan alkalmas tárolásra.
A beépített szekrények és a konyhabútor mind egyedileg készült, kiváló minőségben, magyar asztalosmester által! Házközponti porszívó minden helyiségben kialakított!

Az impozáns lépcsőházon lefelé lépdelve a terasz és kertkapcsolatos, nagyméretű beltéri úszómedencéhez érünk, melynek fűtött vize télen-nyáron rendelkezésre áll.
Ellenáramoltatóval és víz alatti hangulatvilágítással is felszerelt! Nagyobb méretű szauna is rendelkezésre áll a pihenésre, feltöltődésre vágyóknak.
A mellette kialakított zuhanyzó, és wc is a kényelmet szolgálja.

Az alsó szinten dupla garázs található, melybe nagyobb méretű autók is elférnek. Elektromos autó töltő is rendelkezésre áll!
A mosókonyha külön helyiségként, ott található az új, legmodernebb cirkó készülék is, illetve a házközponti porszívó központi egysége.

A gépkocsilehajtó és a kültéri személybejáró fűthető! A nappaliban kandallónak, külön kémény rendelkezésre áll!

Az ingatlan TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Nem igényel semmilyen felújítást, festést sem!

Kínálati ára: 449 M Ft!

hirdetés
© 2018