210 000 000 Ft
125,9 E Ft/m2
210 M Ft
125,9 E Ft/m2

Eladó ház
Szécsény eladó ház

1 668  m2 alapterület
19 szoba
1200 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ház leírása Jelentem az ingatlant

Történelmi épület, panzió és étterem, Szécsény sétáló utcájában, magas megtérülési lehetőséggel megvásárolható.


Az épület a XIV. században lakóházként épült, majd az évszázadok alatt több lépcsős felújítási és korszerűsítési folyamatban nyerte el mai formáját. Olyan ritkaság ez az ingatlan, ami az egész országban nagyon kis számban érhető el. Mindez most kimagasló ár-érték arányú ajánlat részeként, hasonló lehetőségekhez viszonyítva kedvező négyzetméter áron vásárolható meg.

Az épületben 19 fürdőszobás szoba található, kiszolgáló helységekkel, közösségi terekkel. Az ingatlan részét képezi egy nagyjából 80 fő kiszolgálására alkalmas étterem, ami közvetlenül a sétálóutcára nyílik, 150 fő kiszolgálni képes konyhával. A belső zárt udvaron parkoló található.
Az ingatlan belső területe 1668 négyezetméter, és a telek mérete 1200 négyezetméter.

Szécsény Nógrád Vármegye egyik legrégebbi őskori települése. A vármegye északi részén, közel a Szlovák határhoz helyezkedik el. A környék tele van természeti és kulturális látványosságokkal. Az épülettől pár percre található a Forgách-Lipthay Kastélymúzeum, a Szécsényi Ferences Templom és Kolostor, illetve a Szécsényi Várkert. A közelben éttermek és kávézók várják a vendégeket.

hirdetés
© 2018