84 900 000 Ft
684,7 E Ft/m2
84,9 M Ft
684,7 E Ft/m2

Eladó sorház
Eladó, Veresegyház, 4 szobás

124  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
158 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Veresegyház Táborhely városrészben eladóvá vált egy zöldövezeti, összközműves, garázsos, kétszintes,124 m2-es sorházi ingatlan.
Az ingatlan egy csendes, aszfaltozott mellékutcában található.
1997-ben téglából épült, saját használatú, teljesen körbe kerített 158 m2-es telek tartozik hozzá. A tetőcserép fedésű, amelyet 2015-ben cseréltek le, alatta üveggyapot szigeteléssel. Ezzel egyidejűleg a fürdőszobák burkolata és a vízvezetékek cseréje is megtörtént . A bejárati ajtó és a garázsajtó is újszerű állapotú. A fűtést és meleg vizet gázcirkó biztosítja, padlófűtéssel és radiátoros hőleadással. A nyílászárók hőszigetelt fa nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval.
Az ingatlan belső kétszintes, elrendezése a következő: a földszinten egy tágas DNY tájolású nappali található, közvetlen kertkapcsolattal, étkező, konyha, zuhanyozós fürdőszoba, közlekedő és garázs. A nappaliból vezet fel a lépcső az emeletre. A felső szinten három tágas szoba, kádas fürdőszoba, gardrób és közlekedő található.
A házhoz kis viacolorral burkolt előkert tartozik, a garázs előtt (kapun belül) egy autóval, a ház előtt további két autóval tudunk parkolni. A 100 m2-es DNY tájolású hátsó kert teljesen elzárt, kiváló helyszíne lehet a pihenésnek, kerti sütögetésnek.
Az ingatlan kiváló állapotú, csak tisztasági festést igényel!

M285358

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018