66 900 000 Ft
566,9 E Ft/m2
66,9 M Ft
566,9 E Ft/m2

Eladó sorház
Eladó, Szigetszentmiklós, 1+3 szobás

118  m2 alapterület
1 és 3 fél szoba
állapotú
363 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

KIZÁROLAG A BALLAINGATLAN KÍNÁLATÁBAN

Szigetszentmiklós Óvárosi részén kínálok eladásra, egy zárt lakóparkban található, nagyon jó elosztású, barátságos, lakást. Az ingatlan 118 m2 belső kétszintes, tartozik hozzá, 363 m2 kis intim kert és egy 25 m2 garázs.
A garázs elektromos kapuval ellátott, egy gépkocsi tárolására alkalmas, de a ház előtt, illetve a kialakított belső parkolóba további autók is kényelmesen meg tudnak állni. A ingatlan 2002-ben téglából épült, beton födémmel, cseréptetővel.

A földszinten található a konyha-nappali-étkező, egy mosókonyha + wc, és a lépcsőház. A nappaliból jutunk ki a fedett teraszra, és a szépen gondozott pici intimkertbe, aminek locsolása fúrt kútból történik. A konyha világos, ablakkal ellátott, padlózatát járó-lap borítja. A beépített U alakú konyhabútor az ár részét képezi. A nappali, tágas, világos remek pihenést biztosít új lakójának. Az igényesen kialakított, kényelmes lépcsőházon keresztül jutunk fel az emeletre, ahol található, egy fürdőkáddal, és infra- szaunával ellátott, ablakos fürdőszoba, egy külön helységben található WC, 3 szoba, 1 pici gardrób, és kialakításra került egy elszeparált dolgozó helység is. A fűtésről és a melegvízről gáz cirkó gondoskodik, és mind két szinten 1-1 hűtő-fűtő klíma enyhíti a hőérzetet a nagy melegben, de alternatív megoldást is kínál akár fűtésre is. Ez a lakás egy kis élszerdoboz, nagyon jól élhető, barátságos, kimondottan csendes otthon. A lakópark, teljesen zárt, parkosított, ide csak az ottlakok tudnak bejutni, kamerával ellátott kis különálló városka.

A lakás per és tehermentes, CSOK + -ra alkalmas, a kiköltözésre két hónap türelmet kér a jelenlegi tulajdonos. A lakásba található bútorok igény esetén, megegyezés alapján, megvásárolhatók. Időpont egyeztetéssel, rugalmasan megtekinthető.
Babaváró, CSOK+, piaci hitelek felvételéhez segítést nyújtunk.

A hét minden napján fogadom hívását!
Irányár: 66,9 M

hirdetés
© 2018