34 900 000 Ft
410,6 E Ft/m2
34,9 M Ft
410,6 E Ft/m2

Eladó sorház
Eladó sorház, Miskolc, 3+1 szobás

85  m2 alapterület
3 és fél szoba
állapotú
480 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Miskolc egyik legszebb kertvárosi övezetében eladásra kínálok egy 3 szobás, 85 nm-es, tégla építésű, részben felújított családi házat 480 nm-es telken. A fűtésről és a melegvízről egy Vaillant gázkazán gondoskodik. A tetőszerkezet felújításon esett át, a padlás szigetelve van, műanyag nyílászárok kerültek beszerelésre, így a leendő tulajdonosnak már ez nem okoz fejtörést. Padlózata járólap és laminált parketta.
A három szoba elegendő helyet biztosít egy kisebb családnak, illetve lehetőséget ad külön hálószobák, dolgozószoba vagy vendégszoba kialakítására.
Komlóstető nyugodt, barátságos környék, amely kiválóan alkalmas családok számára.
A környéken található szolgáltatások és infrastruktúra megfelelően kielégítik a mindennapi igényeket és a város központja is könnyen elérhető, ami további kényelmet biztosít.
Összességében ez a családi ház egy jó választás lehet mindazoknak, akik szeretnének egy otthont vásárolni egy csendes, kellemes környéken, de még van lehetőség a személyre szabott átalakításokra is. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon az alábbi eléhetőségen és hivatkozzon a M283657 referinciaszámra .

hirdetés
© 2018