219 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
219 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó sorház
Mikepércs sorház eladó, 5 szobás

200  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
1400 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Mikepércsen egy 5 szobás családi ház, 1473 m2 telken , egy kulcsra kész 91 óta működő vállalkozással együtt.
A ház 2 szintes, 2024 tavaszán lett teljesen körbe szigetelve illetve a födém is kőzetgyapot szigetelést kapott. A Műanyag nyílászárók és a redőnyök, nagyon jól szigetelnek így viszonylag alacsony a rezsi költség. Teljes közművekkel rendelkezik, beton alapra , téglából épült cserepes tetőfedéssel. A fő házon kívül a telken van még egy teljes értékű kis ház ami lakható kb, 30 m2. Dupla garázs és további tároló épületek is találhatóak még az udvaron . A kert szépen rendezett, részben parkosítva van nagy árnyékot adó fákkal, gyümölcsfákkal, egy kis kerti filagóriával, sütögető helyjel illetve van egy kis kert is ahol a szükséges zöldségeket meg lehet termeszteni.
A vállalkozást tetszés szerint tovább lehet vinni vagy bővíteni, a helyi adottságok nagyon jók, közelben buszmegállók, és az Déli Ipari park is közel van, ezért több célú tevékenységre is alkalmas lehet.
Természetesen OTP-s hátterünknek köszönhetően Csok, Babaváró és más lakásvásárlási lehetőségekkel is várjuk kedves ügyfeleinket, illetve teljeskörű adásvételi ügyintézéssel, tapasztalt ügyvédi szolgáltatással hogy ezt a terhet is levegyük az önök válláról.
Hívjon most!

hirdetés
© 2018