94 500 000 Ft
1,4 M Ft/m2
94,5 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó sorház
Hévíz új építésű, 4 szobás

70  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
1050 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Árcsökkenés, négymillióval olcsóbban! Azonnal költözhető, új építésű, energiatakarékos, három egységes lakóparki lakást kínál megvételre Hévíz kertvárosi részén a LIDO HOME ingatlan iroda. A 1050 m2-es, dombos, déli-délnyugati fekvésű, nagy-panorámás telken, zárt lakóparkban épülő ingatlanok az energiatakarékossági szempontok maximális figyelembe vételével készülnek, kiváló minőségben. A fűtő-hűtő rendszer hőszivattyúval megoldott, a kerámia burkolattal ellátott helyiségeknél padlófűtéssel, mennyezeti hűtés-fűtéssel, helyiségenként hőfok szabályozással. A villamosenergia ellátást napelemek segítik. A beépített konyhabútor gépekkel + fürdőszoba bútorral és lámpákkal felszerelt. A kert is elkészült füvesítéssel és a zöld növények ültetésével. Mindegyik lakáshoz 2 db gépkocsi terasz pergolás beálló tartozik, viakoloros burkolattal, külső konnektor áramvételi lehetőséggel. A zöld területeken füvesítés, automata locsoló rendszerrel. Jelen hirdetésben szereplő lakás a "B" lakás, 3 szoba + nappalis, 80 m2-es+ 10 m2 terasszal és kertkapcsolattal. A társasházban az "A" és a "C" lakás már gazdára talált.
Ezen az ingatlanon túl több ezer egyéb ingatlant is ajánlunk főként a Balaton vonzáskörzetében. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a hévízi LAKÓPARKI LAKÁS, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

hirdetés
© 2018