20 900 000 Ft
418 E Ft/m2
20,9 M Ft
418 E Ft/m2

Eladó sorház
Gyékényes eladó sorház

50  m2 alapterület
2 és fél szoba
Felújított állapotú
1765 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Gyékényes község Somogy vármegyében, határállomás és határátkelőhely Horvátország felé. A gyékényesi horgásztó 340 Hektár felületű bányató, amely egy igazi horgászparadicsom. Akik csendre és pihenésre vágynak, azoknak ajánlom, mert egy családcentrikus hely, ahol a család egyik fele horgászik, a másik strandol. A sorház 50 méteres körzetében a kis strand elérhető.
Az ötlakásos sorház középső részén helyezkedik el az ingatlan. A személybejárás egy kiskapun keresztül történik. Gépkocsik elhelyezésére egy nagy, közös osztatlan telek: 1765 nm-es áll a lakótársak tulajdonában. A füvesített udvari részen bárki bárhol parkolhat. Egy nagyobb közös csónaktároló áll még a lakótársak rendelkezésére.
A sorház helyiségei az alsó szinten: teraszon keresztül jutunk be a nappali-konyha-étkező részbe, jobbra a vizesblokkok: zuhanyos fürdőszoba elszeparálva a toalettől(kis ablakokkal ellátott, világos és jól szellőztethető). Egy nagyobb 17 nm-es, nyugati fekvésű, lakótársaktól elszeparált, fedett teraszra érünk, ahol egy impozáns kis grillező és egy egyedi megoldású falikút teszi egyedivé a lakást. Igazi gyöngyszeme ez az ingatlannak.
Emeleti részen egy nagyobb és egy kisebb hálószoba, külön zuhanyos fürdőszoba mellékhelyiséggel várja új tulajdonosát. A két szobaablakból kitűnő kilátás nyílik a tóra.
Közművek: víz, villany, csatorna, a fűtést klímaberendezés biztosítja.Nyílászárói: dupla hőszigetelt fa kivitelezésűek, kivétel a nappaliban, ahol egy gerébtokos nyílászáró található.
Tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, fizetés után azonnal birtokba adható.
Gyékényes tavának a partján kis nyaralók, hangulatos házacskák sorakoznak, nem utolsó sorban Kemping és Búvárközpont is funkcionál.Kis vendéglők, gyönyörű templomok fogadják az utcákon sétálókat, szőlőhegyéről pedig finom borokat kóstolhatnak a turisták. A környék a Duna-Dráva Nemzeti Parkhoz tartozik.

hirdetés
© 2018