96 900 000 Ft
988,8 E Ft/m2
96,9 M Ft
988,8 E Ft/m2

Eladó sorház
Eladó sorház, Érd, 3+1 szobás

98  m2 alapterület
3 és fél szoba
Újszerű állapotú
120 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Kihagyhatatlan!Jó helyen, jó elosztású, szép ház, kis kerttel Érden eladó!

A minimál stílus jellemzi ezt a csodás 2017-ben épült otthont. Többek között a magas minőségű anyagok, a modern, letisztult formavilág a bútorok terén és a visszafogott színek teszik otthonossá.
A lakás egy sorház utolsó része( de nincs közös lakótér fala a mellette lévővel), melyhez egy teljesen elszeparált kert tartozik. A kert 120 nm, ebből egy üveg tolóajtóval leválasztottak egy 24 nm-es részt.Így akár télen is használható.
Növényekkel beültetett, hangulatos, gondozott.Az ingatlanba a garázsból jutunk be ,mely két autónak ad parkolási lehetőséget.
Belépve tágas előtér, majd nappali amerikai konyhával, étkezővel tárul elénk.Itt még egy mosókonyha, illetve egy vendég mosdót is kialakítottak.
Az emeltre kényelmes lépcső vezet fel.Itt két szoba van, az egyikhez loggia tartozik.A másik szobából nyílik egy akár dolgozó,
akár gardrob helységnek használható rész.Fürdőszoba is az emeleten található, amely rendelkezik egy zuhannyal, káddal, és wc-vel.

A lakás 4 db fűtő- hűtő légkondicionálóval valamint padlófűtést biztosító turbó gázkazánnal biztosítja a meleget télen, nyáron a hűs otthont.
A 15 cm-es szigetelésnek köszönhetően jó hőtartó.

Ház 98 nm
Telek 120 nm
Szoba 3
Amerikai konyha, étkezővel
Tároló
Fürdőszoba
Wc 2
Mosókonyha

Környék
Parkváros központi részéhez közel található. Élelmiszerbolt, patika,zöldséges, drogéria gyalogosan elérhetőek.
A buszmegálló egy pár perces sétával eljuthatunk.Az M7-es autópálya szintén közel van.

Ha felkeltette kíváncsiságát hívjon!

hirdetés
© 2018