39 500 000 Ft
918,6 E Ft/m2
39,5 M Ft
918,6 E Ft/m2

Eladó sorház
Eladó 2 szobás sorház, Lónyaytelepen, Budapest

43  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
860 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

*Kizárólag Nálunk!* Budapest, XVIII. kerület Lónyaytelepen eladó sorház jellegű ingatlan!

Pestszentlőrinc vasútállomástól 2 perc sétára található az ingatlan.
Az ingatlan előtt lévő utcát a tavalyi év során újraaszfaltozták és fákat ültettek. A közelben található gyermekek számára kialakított KRESZ-Park, Kerékpáros tanpálya és játszótér.
Az ingatlan egy csendes, 4 lakásos udvarban található, a 2. lakás. PARKOLÁSI LEHETŐSÉG: az ingatlan előtt, közterületen ingyenes vagy saját beállóhely kialakítható a kizárólagos használatú kertrészben.

Előszoba: 1,4 m2
Konyha és közlekedő: 8,5 m2
Nappali: 18 m2
Szoba: 11,6 m2
Fürdő+WC: 3,6 m2
Tároló: 11 m2
Kizárólagos használatú kertrész: 40 m2.

A lakóház ikres jellegű építési móddal épült téglából az 1950-es években.
Az épület karbantartott, 4 évvel ezelőtt hőszigetelő festéssel látták el a homlokzatot, és megtörtént a födém szigetelése is - 10 cm-es szendvicspanel polisztirol lemez OSB lapokkal befedve. A tető fedése: cserepes lemez, mely 2 évvel ezelőtt lett cserélve. A födém fagerendás, vendégfödémmel beépíthető a tetőtér, így egy plusz szoba, kisebb fürdőszoba és egy terasz is kialakítható.
Az ingatlan összközműves, önálló mérőórákkal rendelkezik. A fűtésről FÉG gázcirkó gondoskodik, a meleg víz ellátásról villanybojler. Hűtő-fűtő légkondicionáló található a nappaliban, a kisebbik szobában díszítő elemként is szolgáló elektromos fali kandalló használható alternatív fűtésként. A szobákban régi fa parketta található, a többi helyiségben kerámia burkolatok vannak csempe és padlólap. A bejárati ajtó műanyagra lett cserélve, a szobában régi fa ablakok vannak 2 rétegű üvegezéssel.

A kert füvesített, dísznövényekkel beültetett, 2 gyümölcsfával (őszibarack és nektarin). Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, érvényes Használati Megállapodással, mely rendelkezik a közös- és a kizárólagos használatú részekről.
Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

hirdetés
© 2018