85 000 000 Ft
894,7 E Ft/m2
85 M Ft
894,7 E Ft/m2

Eladó sorház
Budapest, XVIII. kerület Barcsay utca

95  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
100 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Fedezze fel ÁLMAI otthonát!
KERTKAPCSOLATOS lakás várja!
NÉGYSZOBÁS, amerikai konyha.
Gyermekbarát környék – érdekli?
KÉT GARÁZS, előkert, TERASZ és ERKÉLY.

Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam ezt a kivételes lehetőséget Budapest 18. kerületének szívében, ahol egy csodálatos, kétszintes, kertkapcsolatos lakás került eladósorba. Tökéletes választás több gyermekes családok számára, akik a városi élet mellett nem szeretnének lemondani a zöldövezeti nyugalomról és a kényelemről.

Az ingatlan amerikai konyhás nappalival büszkélkedik, amely a közös családi élmények színtere lehet. Négy tágas szoba biztosítja, hogy minden családtag megtalálja a saját kis szigetét, ahol pihenhet vagy éppen tanulhat. A cirkófűtéses és klímatizált lakás minden évszakban kellemes hőmérsékletet garantál.

Az előkert és a két garázs megoldást nyújt a parkolásra és a szabadidős tevékenységekre egyaránt, míg a terasz és az erkély kiváló helyszín a kikapcsolódáshoz és a családi, baráti összejövetelekhez.

A frekventált helyszínnek köszönhetően minden szükséges létesítmény, mint az iskola, óvoda, játszótér, valamint sportolási és szórakozási lehetőségek, csupán néhány perc sétára találhatóak. A kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően Budapest bármely pontja könnyedén és gyorsan elérhető.

Miért várná tovább? Éljen a lehetőséggel, hogy a tökéletes otthont hozza létre családjának ebben a csodálatos lakásban. Várjuk jelentkezését, hogy személyesen is megmutathassuk Önnek ezt az egyedi ingatlant, amely minden igényt kielégít. Kérem, lépjen velünk kapcsolatba a részletekért és egy személyes megtekintésért.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, tegye meg az első lépést álmai otthona felé már ma!

hirdetés
© 2018