40 100 000 Ft
514,1 E Ft/m2
40,1 M Ft
514,1 E Ft/m2

Eladó sorház
Budapesti, Rákospalota, 2+1 szobás

78  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
152 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

***XV. kerület Rákospalotán ELADÓ 78nm-es sorházi lakás***
Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!
2008-ban épült hozzáépítéssel, földszint + tetőtér kialakítással. 2+1 félszobás, téglaépítésű lakás egy 4 lakásos, sorház jellegű épületben. Osztatlan közös tulajdon, ügyvédi megosztással. Az eredeti lakóépület 1965-ben épült hagyományos építési módban (szintelosztása fszt. + padlástér), három lakást alakítottak ki benne. A 4. számú lakást 2008-ban alakították ki, utólag bővítve a meglevő három lakásból álló épületet. Az ingatlan jogutódokra is kiterjedő használat megosztási szerződéssel rendelkezik.
Az ingatlanban jelenleg fűtés nincs, korábban gázfűtés volt. A lakás közepes-felújítandó állapotú. A házrész kívülről részlegesen szigetelt. Minden közmű saját mérőórával mérhető.
NEM HITELEZHETŐ, CSAK KÉSZPÉNZES vásárlóknak!
Istvántelek vasútállomás 10 perc sétára található. 125, 25, 5-ös buszjáratok a közelben.
M235646
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018