1500 M Ft
475 E Ft/m2
1500 M Ft
475 E Ft/m2

Eladó sorház
Budapest 42 szobás sorház eladó, Józsefvárosban

3 158  m2 alapterület
42 szoba
felújítandó
379 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

!!! BEFEKTETŐK, INGATLAN FEJLESZTŐK FIGYELEM !!! EGYEDI, REMEK, ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉS !!! 8. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A JÓZSEF KÖRÚT VONZÁSKÖRZETÉBEN ELADÓ MEGLÉVŐ, SZERKEZETKÉSZ ÉPÜLET , AKÁR 6 LAKÁSOS TÁRSASHÁZZÁ ALAKÍTHATÓ , EREDETILEG HOTELNEK SZÁNT INGATLAN!

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---

Az épület zárt sorúan helyezkedik el a telken, a pinceszinten és a földszinten teljesen beépült az építési terület, az emeleti szinteken két kis belső udvar lett kialakítva. A tervezett épület 3 pinceszintes + földszint + 7 emeletes, magas tetős kialakítású. Az épület építménymagassága 24,414 m. A 3 db pinceszint megközelítését gépkocsival, autólifttel tervezték, a födémáttöréseit kihagyták és vasbeton körítő falát megépítették. A -3 pinceszinten a teremgarázs 7 db gépkocsi tárolására alkalmas.

A földszintről indul a második lépcsőház az emeleti szintek felé. A földszint monolit vasbeton tartószerkezetű. Az általános emeleti szinteken (1-6) az ugyancsak monolit vasbeton tartószerkezet készen van. Az emeleti szintek a két lépcsőházon és a liften keresztül közelíthetők meg. A 6 emeletnél az utca felé már tető van kialakítva. A 7. emelet az utca felé tetőtéri szint, a belső udvarok felé teljes szint.

A 7. emelet felett három gépészeti felépítmény épült meg. A közműveket már bevezették, új tulajdonosa eldöntheti, hogy mit szeretne kialakítani belőle, akár teljes értékű lakásokat egy - egy szinten vagy külön szobákat vizesblokkal rövid távú kiadásra, esetleg hotelnek / szállónak, gyógyászati központnak, cég központnak, iroda háznak is tökéletes választás.
A projekt céggel együtt eladó.

- Telek területe: 379,00 m2
- Övezeti besorolás: VK-VIII-1
- Épület össz. nettó alapterülete 3158,89 m2
M232759
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018