43 900 000 Ft
636,2 E Ft/m2
43,9 M Ft
636,2 E Ft/m2

Eladó sorház
Hajdúsámson eladó sorház

69  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Hajdúsámson - Sámsont elkerülő 471 főútvonalról könnyen megközelíthető - dinamikusan fejlődő városrészén az Oncsatelepen egy 69 nm-es Nappali + 3 szobás, tetőtér kialakítással kivitelezett sorházi lakást.
A 2008 - ban épült sorház Phorotherm 30 - as téglából készült,
betongerendás födémszerkezettel, beton cserép héjazattal.
A sorházi lakás közbenső elhelyezkedése végett, és a korszerű műanyag nyílászáróknak köszönhetően, fűtésköltsége igen kedvező! Nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.
Fűtése új kondenzációs kombi cirkó-gázkazánnal, radiátoros hőleadókkal kivitelezett, viszont kiegészítő fűtésként klímát is használhatunk. Három split klíma áll rendelkezésre.

Az ingatlan földszinti részén nappali - étkező - konyha, közlekedő, fürdőszoba, külön Wc, a tetőtérben egy egész és két félszoba, valamint egy Wc található. A nappaliban és a hálószobákban laminált padlóburkolat, a közös helyiségekben kerámia burkolat található.

A nappalihoz egy nagyon szépen kialakított, részben fedett 30 m2 - es terasz is csatlakozik, amely kellő intimitással bír, ezért is kedvelt pihenő és relaxációs helye ez a tulajdonosoknak!

A lakáshoz tartozik egy (3 X 7 m.) 21 m2 - es garázs is, amely a vételár részét képezi.

Ez úton is felhívjuk a tisztelt érdeklődőink figyelmét, hogy irodánk KÖZVETÍTŐI DÍJÁT a vételár NEM tartalmazza. További információért hívjon bizalommal a hét bármely napján, vagy keresse fel honlapunkat!


  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018