51 900 000 Ft
837,1 E Ft/m2
51,9 M Ft
837,1 E Ft/m2

Eladó sorház
Budapest 2 szobás sorház eladó, Pesterzsébeten

62  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
550 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Ez a bájos, kétszintes családi ház ideális választás azoknak, akik nyugodt környezetben szeretnének élni, mégis közel maradnának minden szükséges szolgáltatáshoz. Az ingatlan egy 136 nm-es telken helyezkedik el, és modern igényeknek megfelelően lett kialakítva. Ráépítés az épület földszintjére 2006-ban készült el. A lakótér 62 nm-en terül el, kényelmes elrendezésű, két szobával, konyhával, fürdőszobával és előszobával.

A homlokzat szigetelt, a ház téglaépítésű, és minőségi fa nyílászárókkal rendelkezik. A hozzá tartozó 40 nm-es, szerelőaknás garázs kiváló lehetőséget nyújt az autószerelésre vagy tárolásra. Az ingatlan 2x3 fázisú elektromos hálózattal van ellátva, beleértve az éjszakai áramot is, ami hozzájárul az alacsony rezsihez. A nyári napok hűsítéséről egy garanciális, inverteres, oxigén ionizációs split klíma gondoskodik.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: az óvoda mindössze 5 perc gyalog, a közért és a buszmegálló pedig 4 perc sétával elérhető. Autóval a legközelebbi kórház 10 perc távolságra található. A ház előtti utcában ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. A barátságos szomszédság és a csendes, nyugodt környezet garantálja a kellemes otthoni légkört.

Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztással. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hívjon most és nézze meg személyesen is ezt a gyönyörű házat Pesterzsébet egyik legkeresettebb részén!
*Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

hirdetés
© 2018