169 800 000 Ft
1,1 M Ft/m2
169,8 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó sorház
Eladó sorház, Budapest, Madárdombon, 155 négyzetméteres

155  m2 alapterület
3 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
390 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált a Madárdombon a Sarlósfecske utcában egy 155 nm sorház szélső ingatlanja, 390 nm saját használatú telekkel. Az ingatlan teljes körű felújítása minőségi anyagokból történt. A házban minden új, még senki sem lakott benne a felújítás óta! Belsőépítész által tervezett kialakítások, fiatalos design, praktikus megoldások. A 6 szobának köszönhetően akár nagycsaládosok is elférnek benne!
Az ingatlan energiatakarékos. A falakat kívülről szigetelték, a földszinten padlófűtést alakítottak ki, a két emeleten radiátorok melegítenek. A villany H-tarifás, kizárólag LED fényforrások világítanak a házban. Az épületben egy Mitsubishi klíma működik, 5 beltéri egységgel. A nyílászárók újak, 3 rétegű üveggel ellátottak, jó szigeteléssel.
Az ingatlan infrastruktúra szempontjából kiváló. Közelben iskola, óvoda, uszoda, élelmiszer bolt, gyógyszertár, cukrászda. Tesco, Aldi, Lidl, Rossmann autóval 3 percre található.
Lehetőség van az igény szerinti belső átalakításra, illetve a kert, a terasz és a kerítés kialakítására, amennyiben Ön nem szeretne ezzel foglalkozni, vagy nincs benne gyakorlata belső építészt tudunk ajánlani.
Parkolás az ingatlan előtt ingyenesen, vagy kertben beállási lehetőség.
A sorház osztatlan közös tulajdonban van, tulajdonos készíti az ügyvéd általi megosztást, hogy hitelezhető legyen. CSOK+-ra nem alkalmas, csak piaci hitel jöhet szóba és az is KÖTELEZŐEN előzetes értékbecsléshez kötött!
Referenciaszám: M285006
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018