80 500 000 Ft
718,8 E Ft/m2
80,5 M Ft
718,8 E Ft/m2

Eladó ikerház
Ikerház eladó Tököl, a Csokonai utcában, 112 négyzetméteres

112  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
200 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Tököl, Papkert városrész egyik leghangulatosabb utcájában található belső 2 szintes ikerház felet. Az utca átmenő forgalomtól mentes, ide csak az itt lakók hajtanak be autóval. A lakásban 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, nappali, konyha, étkező, előszoba, kamra található. A házhoz kapcsolódó garázs 1 autó kényelmes parkolására alkalmas, a szomszéd ezen keresztül kapcsolódik a házhoz, így közvetlen áthallásos közös fal nincs vele!

MŰSZAKI ADATOK:
Az ingatlan 2010-ben épült, 2020-ban külső szigetelést kapott, a hálószobákban új laminált padlók lettek lerakva. A konyhában a konyhabútor ide tervezett valódi fából készült, illetve a konyha melegburkolata is cserélve lett (vízálló vinyl padló). A konyhai gépek 2021-es modellévű prémium Electrolux gépek magyar menüs, wifi-vel összekötve.
A két fürdőszobában 2022-ben ki lettek cserélve a csapok szaniterek, bútorok, zuhanykabin illetve kompletten az alsó fürdőszoba és wc lett felújítva modern minimál stílusban. Minden helyiségben új A+++ inverteres hűtő-fűtő klíma lett felszerelve melyre 10 év garancia van. Minden ablak redőnnyel és szúnyoghálóval van ellátva.
A ház kerítésének fa elemei cserélve lettek. A ház körül járda került kiépítésre és a garázson felül 2db gépjármű beállásra van lehetőség. A kapu és a garázsajtó is elektromos. A garàzsban a belmagasságának köszönhetően egy padlás került kialakításra.
Energia tanúsítvánnyal rendelkezik a ház. A rezsije a villany és a gáz is a limit alatt van.

Infrastruktúra:
A közelben található egy óvoda, általános iskola, bolt ès HÉV megàlló.

Az ingatlan per és tehermentes.

hirdetés
© 2018