160 000 000 Ft
946,7 E Ft/m2
160 M Ft
946,7 E Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó ikerház Szigetszentmiklós, 9 szobás

169  m2 alapterület
9 szoba
állapotú
1100 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Önnek kínáljuk ezt a különleges lehetőséget, hogy otthont találjon egy olyan ingatlanban, amely nem csupán egy ikerházfél, hanem egy valódi élettér, amely minden igényt kielégít!!

Ez a 2010-ben épült, masszív téglából készült, 2 szintes ingatlan, amely a hasznos alapterületét tekintve 383 m2-t kínál Önnek és családjának vagy vállalkozásának!

A legelső pillanattól fogva lenyűgöző lesz az a hatalmas nappali, amely teret ad az összejöveteleknek és az együttléteknek. Az igényes és szép burkolatok, valamint a hatalmas terek teszik ezt az otthont egyedülállóvá.

A lakás mindkét szintjén kényelmes fürdőszobák találhatók WC-vel, míg a földszinten külön vendég-WC is rendelkezésre áll. Ezenkívül kényelmet nyújt a tároló és a mosókonyha is.

Az ingatlanhoz tartozik még két kis lakás az udvarban (60m2 és 35 m2), amelyek jelenleg bérbe vannak adva. Ezek az egységek nemcsak kiegészítő jövedelmet jelentenek, hanem ideálisak a több generációs család együttélésére is, vagy akár vállalkozás céljaira is használhatók.

Emellett érdemes megemlíteni, hogy ez az ingatlan nemcsak a tágas terek és sokoldalú felhasználási lehetőségek miatt vonzó, hanem azért is, mert kiváló elhelyezkedésű. A Duna part és Szigetszentmiklós népszerű környékén, az Óvárosban található, így minden fontos szolgáltatás és kényelem könnyen elérhetővé válik az Ön és családja vagy vállalkozása számára.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Érdeklődjön még ma és tegye az első lépést egy új, gazdagabb élet felé ebben a Szigetszentmiklósi gyöngyszemben.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását! Teljes körű hitel ügyintézéssel, és ügyvédi közreműködéssel segítjük Önt álmai elérésében.
REF:M272084

hirdetés
© 2018