398 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
398 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó ikerház
Szentendrei új építésű ikerház eladó, 267 négyzetméteres, 5 szobás

267  m2 alapterület
5 szoba
Új építésű
750 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

*** PANORÁMÁS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ HÁZ PISMÁNYBAN ***

Eladó Szentendrén egy luxus minőségben épülő 267 m2-es ikerház a hozzá tartozó 750 m2-es telekkel.

Az elhelyezkedése kiváló, Pismány egy zsákutcájában lévő, belterületi besorolású ingatlan mind gépkocsival, mind tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség található, a belváros 20 perces sétával elérhető.
A 3 szintes, 5 szobás ház mindkét teraszról élvezhető, lenyűgöző dunakanyari örök panorámával rendelkezik.
A legalsó szinten kétállásos garázs mellett, tároló, fitnesz helyiség, gardrób, mosókonyha, fürdőszoba lett kialakítva. A földszinten tágas amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba és egy 30 m2-es terasz található. Az emeleten kapnak helyet a hálószobák, még egy fürdőszoba, valamint egy 15 m2-es terasz, mely mindhárom szobából megközelíthető. Az ingatlan hatalmas üvegfelületeknek, tájolásnak köszönhetően rendkívül világos.
Az ikerház mindkét fele külön-külön, H tarifával működtethető, hőszivattyús felület hűtő-fűtő rendszerrel kerül kivitelezésre.
Műszaki tartalom:
-15cm-es vasbeton falazat 20cm (kívül 15cm, belül 5cm) grafitos polisztirol szigeteléssel és Ytong válaszfalakkal
-monolit vasbeton közbenső és zárófödém, korcolt lemez héjazat
-3 rétegű üvegezéssel ellátott, kívül és belül egyaránt színezett műanyag nyílászárók
-motoros alumínium redőny
-hőszivattyús mennyezet fűtés-hűtés és padlófűtés
-hővisszanyerő gépi szellőztetés
-alapfokú riasztórendszer telepítése mozgás- és nyitásérzékelőkkel, kaputelefon, valamint kábeltévé és internet előkészítés
-elektromos autótöltő

A készültségi foknak megfelelően a beltéri ajtók, burkolatok, szaniterek, falszínek még egyedi igény szerint választhatóak.
Az átadás a megállapodást követő 6 hónapon belül lehetséges.
M284357

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018