125 900 000 Ft
1 M Ft/m2
125,9 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó ikerház
Szentendre eladó ikerház

123  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
289 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó téglaépítésű, szigetelt, tágas ikerházfél Szentendre csendes lakóövezetében.
A ház 4 hálóval, nagy nappalival és 2 fürdőszobával rendelkezik. A hálószobai erkélyről a Kőhegy panorámájában gyönyörködhetünk.. Az otthon melegét egy hangulatos kandalló és gáz cirkó biztosítja, mely radiátoros hőleadással együtt garantálja a kellemes hőmérsékletet.
A földszinten előszoba, tágas amerikai konyhás nappali ,étkező, vendégszoba, kamra, fürdőszoba, külön wc található. A tetőtérben közlekedő, 3 szoba, és egy hatalmas fürdő várja új lakóit. A padlás további tárolási lehetőséget nyújt.
A rendezett, viacolorozott udvaron, akár négy autó számára is van parkolóhely. A kertben található egy nagyméretű kerti faház, amely tökéletes biciklik, tüzelőanyag, vagy kerti szerszámok tárolására. Az ikerház ablakai szúnyoghálóval és redőnnyel vannak ellátva, ( a teraszajtón lévő elektromosan működtethető ), így biztosítva a kényelmet és a biztonságot. A nappaliból egy tágas, árnyékolóval ellátott teraszra jutunk, amely kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre, grillezésre.
Az elhelyezkedése ideális, hiszen a közelben van bolt, játszótér, futópálya, baseball pálya, valamint óvoda és iskola is, így minden korosztálynak megfelelő szabadidős tevékenységek és oktatási lehetőségek állnak rendelkezésre.
Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom és a városi élet előnyeit szeretnék ötvözni. Várom hívását, forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018