199 500 000 Ft
834,7 E Ft/m2
199,5 M Ft
834,7 E Ft/m2

Eladó ikerház
Ikerház eladó Szeged, 239 négyzetméteres

239  m2 alapterület
3 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
640 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Ez az exkluzív kertvárosi otthon Szeged-Újszeged egy dinamikusan fejlődő részén helyezkedik el, és minden igényt kielégít. A 239 négyzetméteres, nappali-étkező-konyhás, 2 egész + 2 fél szobás, gardróbos, dupla komfortos, földszintes ikerház a 640 négyzetméteres telken fekszik.

Az ingatlan térkialakítása a legmodernebb elvárásoknak megfelelően történt. A középpontban a tágas nappali-étkező-konyha áll, amelyből nyílik az előszoba és a háztartási helyiség. A lakószárnyak külön bejáratúak, az egyikben 2 gyerekszoba és fürdő, a másikban pedig a szülői háló, gardróbszoba, vendégszoba, továbbá egy külön mellékhelyiség és kamra található.

Az ingatlanba lépve azonnal érezhető a modern és elegáns stílus. A napfényes nappali-étkező-konyha kényelmes és funkcionalitásával lenyűgözi az embert. A belső zöld udvarra néző terasz ideális helyszín családi vagy baráti összejövetelekhez. A konyha egyedi bútorral és minőségi konyhagépekkel felszerelt.

Az ingatlan hangulatát tovább fokozza a belső udvar, valamint a kiváló minőségű fal- és padlóburkolatok. A nyílászárók hőszigeteltek és elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A fűtést egyedi gáz cirkó padlófűtés biztosítja, míg a klíma a kellemes hőmérsékletet garantálja.

A ház padlástere beépített irodaként és gardróbszobaként szolgál. A biztonságot kamerarendszer biztosítja, míg a parkosított kert a pihenést szolgálja. A garázs és a több autóbeálló kényelmes parkolást biztosít.

Az ingatlan további extrái közé tartozik az alacsony fenntartási költség, az automata kapu, az előkert, a fúrt kút és a kerti tároló.

Ez az otthon kizárólag minőségi anyagokból épült, és tökéletes választás azoknak, akik elegáns és modern otthont keresnek maguknak. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és vásároljon szakértő segítségével. Hívjon még ma!

hirdetés
© 2018