59 000 000 Ft
295 E Ft/m2
59 M Ft
295 E Ft/m2

Eladó ikerház
Poroszló eladó ikerház

200  m2 alapterület
8 szoba
állapotú
700 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Poroszlón, a Tisza tó kapujában eladó egy 200nm-es két lakásos ház. Csendes utcában, de nagyon közel az Ökocentrumhoz és a Rétesházhoz. Séta távolságra van a strandtól, éttermektől.

Mindkét lakás amerikai konyhás nappali, 3 háló, 1 fürdőszoba elrendezésű. A burkolatokat a vevő megválaszthatja, mind a szobákban, mind a fürdőszobába. Nagyon jó elrendezésű ingatlan, ha fontos, hogy legyen hely grillezni, napozni, pihenni, pont megfelelő a kert, kevés gondozást igénylő méretével.

Az ikerház mindkét lakása hasonló elosztású, csak az egyikben nagyobbak a szobák (110 nm), kisebb a fürdő, a másikban nagyobb a fürdő és kisebbek a szobák (90 nm).

A közművek külön mérőórákkal rendelkeznek. H tarifás villanyóra, ami a klíma és villanypanel fűtést biztosítja. Távolról is irányítható technológiával.

Az ingatlan ára tartalmazza a burkolatokat, igény és megegyezés szerint.

A településen élénk az idegenforgalom, itt található a Tisza-tavi Ökocentrum, szabad-stranddal, kikötővel, éttermekkel rendelkezik a település illetve elérhető közelségben Tiszafüreden gyógyfürdő, nagy áruházak: Tesco, Lidl, Spar, Penny, kerékpáros centrum stb. megtalálható.

Az ingatlan tökéletes családi nyaralónak, befektetésnek – üdültetésre alkalmas. Megoszthatóak a közművek, külön mérőórákkal, a helyük ki van építve.

A falusi CSOK igényelhető a település besorolása szerint.

A tulajdonos csak egyben értékesíti!

hirdetés
© 2018