34 900 000 Ft
634,5 E Ft/m2
34,9 M Ft
634,5 E Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó 3 szobás ikerház Poroszló

55  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
838 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Poroszlón, a Tisza tó partjához pár lépésre található ez a 2 lakásos ikerház. Az elhelyezkedése miatt ennél már nem lehet közelebb a tóhoz! A falu közepén, eldugott helyen, mégis pár lépésre a strandtól, csónakkikötőtől és a falu nyüzsgő részétől.

A ház U alakú, és így ez az 55 nm-es, nappali és két hálószobás házrész szinte önálló részként használható. Saját kis kertrész, fedetlen autóbeálló tartozik hozzá.
A tavalyi évben felépült házban a burkolatok hiányoznak, ezt az építtető a fenti árban garantálja, és kívánság szerinti burkolatokat, festést elvégzi. Ha nem tart igény erre a vásárló, akkor az ára ennek függvényében csökken.

Több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkező építtetőtől vásárolhat. YTONG elemekből, cserép fedéssel, szabványosan szerelt víz és villanyhálózattal rendelkező ház, garanciális. A fűtés H tarifás villanyóráról használható, külön mérés alapján.

A kulcsrakész állapotú ház ára: 34,9 M Ft
A jelenlegi állapotban, burkolat és festés nélkül: 32 M Ft.

Ideális nyaralónak, lakásnak és kiadásra egyaránt.
A másik ingatlan: 120 nm-es, 5 szobás, nappali és 4 hálószobás, mindegyik szobához tartozik fürdőszoba. Ennek az ára kulcsrakészen: 76 M Ft.

Egy garzonlakás is épült, ami jelenleg a 120 nm-es lakás része lehet, ennek az ára kulcsrakészen: 18,2 M Ft, de csak a nagy lakással együtt eladó, vagy az egész ház megvásárlásakor. Külön nem eladó!

Nézze meg, ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!

hirdetés
© 2018