77 850 000 Ft
837,1 E Ft/m2
77,9 M Ft
837,1 E Ft/m2

Eladó ikerház
Őrbottyán eladó új építésű ikerház

93  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
769 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

MEGÚJULÓ ENERGIÁVAL ÉPŰLŐ INGATLANOK ŐRBOTTYÁNBAN!

Őrbottyán központi részén megvételre kínálok újonnan épülő ingatlanokat!

A házak magas műszaki tartalommal épülnek.

- 3 rétegű nyílászárók
- Bramac tetőcserép
- 12 cm szigetelés
- H-tarifás óra
- napelem előkészítés
- riasztórendszer kiállás
- hőszivattyús fűtés, padlófűtés
Az ingatlanok kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, az építés jelenlegi fázisában lehetőség van a burkolatok, szaniterek, beltéri, illetve bejárati ajtó kiválasztására, a műszaki tartalomban megjelölt összegig. Az udvaron belül térburkolattal ellátott parkolóhely kerül kialakításra.
Egyes házaknál teljes mértékben a vevő igényeire szabható az ingatlan, akár a tervek is módosíthatóak!
Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik mindössze 30-40 percre helyezkedik el a belvárostól. A környéken megtalálható, óvoda iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség.

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018