37 500 000 Ft
468,8 E Ft/m2
37,5 M Ft
468,8 E Ft/m2

Eladó ikerház
Eladó 2+1 szobás ikerház Miskolc

80  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
734 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Miskolc belvároshoz közeli 80 m2- es családi ikerház 437 m2-es telken, rendezett utcában.
Az ingatlan jó belső kialakítású, melyben helyet kapott egy előszoba, ami egy étkező is egyben, két egész és egy félszoba, fürdőszoba és konyha, amelyet utólag szilikátból építettek hozzá a jelenlegi tulajdonosok, amikor saját igényeikre alakították azt a beköltözésükkor. Az utólag épített konyha ki lett emelve, így az az előszobából három lépcsőfokon közelíthető meg. A konyha egésze, valamint az előszoba/étkező alatt pince húzódik, amelynek köszönhetően egy esetleges vízelvezetési hiba elhárítása egyszerűen kivitelezhető. Az otthon melegét gázkonvektorok biztosítják. A szomszéddal közös fal északi tájolású, így gyakorlatilag egész nap van olyan része a háznak, ahová besüt a nap. Ebből adódóan a téli hónapokban is energiahatékonyan fűthető, nyáron pedig az árnyékolás megoldott, hiszen minden ablak redőnnyel felszerelt.
A tető részben fel lett újítva, vagyis a teljes lecezés cserélve lett, de a jó állapotú, eredeti cserepek kerültek vissza.
Az udvaron füves valamint konyhakerti rész is kialakított, a telek hátsó részén található tárolóban elférnek a konyhakert gondozásához szükséges szerszámok, de télre a bútorok tárolására is megoldást nyújt.
A kertszomszéd épület egy ipari épület, melynek tégla falát teljes egészében borostyán takarja be, így a zöld felület sokkal nagyobbnak érződik.
A kapu egy egyedileg készített tolókapu. Az utcafrontról a telekhatáron egy könnyűszerkezetes garázs áll, mely méretéből adódóan garázsként és tárolóként egyaránt funkcionál,emellett a garázs és a ház közé még egy autóval kényelmesen be lehet parkolni, így két autó elhelyezése is megoldott a telken belül.
A ház előtt aszfaltozott beálló, és gondozott füves terület húzódik.
A szomszédok kedvesek, barátságosak, gondosak a környezetükre.
Ha a képek láttán az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is és nézzük meg együtt leendő otthonát!

hirdetés
© 2018