58 000 000 Ft
682,4 E Ft/m2
58 M Ft
682,4 E Ft/m2

Eladó ikerház
Halásztelek 4 szobás ikerház eladó

85  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
386 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Halásztelek csendes utcájában, pár percre a központtól, kínálok megvételre egy 79 nm alapterületű, amerikai konyhás nappali + 3 szoba ikerház egyik felét, mely 12,5 nm-es teraszkapcsolattal, 386 nm-es telekrésszel.

A ház jó elrendezéssel, tágas, világos helyiségekkel rendelkezik. A falak natúr színekkel vannak lefestve, illetve a nappali két szemközti fala tapétázott. A konyha rendelkezik egy kis kamrával.
A tágas fürdőszobában WC , nagy kád , mosdó , és egy beépített szekrény van . Fürdőszoba mellett közvetlen egy különálló WC helyiség van.
A meleg vízellátást, és a fűtést a gáz- cirkó kazán biztosítja. Az ablakok , műanyag nyílászárók. Illetve redőnyökkel vannak ellátva.

5 perc sétára Spar, 15 percre pedig Halásztelek központja. Itt Posta, Gyógyszertár, cukrászda, zöldséges, vegyes kereskedés, pékség, stb található.
Budapesttől 10 km re helyezkedik el, MO - tól pár percre. Szomszédos települések Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl. 3,6 kilométerre a Tököli bevásárló központ, ahol egy komplett bevásárlást tudunk megejteni.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat, CSOK, CSOK hitel megoldásokat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.

Referenciaszám: M249945

hirdetés
© 2018