79 700 000 Ft
759 E Ft/m2
79,7 M Ft
759 E Ft/m2

Eladó ikerház
Halásztelek ikerház eladó, 4 szobás

105  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
455 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Halásztelek Újtelep részén, újszerű ikerház eladó, amely teljesen szeparált a másik tulajdonostól! Társasházi alapító okirattal rendelkező 105,7 nm ikerház, 455 nm kizárólagos használatú, zöld gondozott területen helyezkedik el. A ház 2014-ban épült phoroterm téglából. Teljes területe a háznak amerikai konyhás nappaliból és 3 hálószobából, 2 fürdőszobából, kamrából és közlekedőből áll, a mini kerti tároló, garázs, csendes kert és a nappaliból nyíló terasz teszi egyedivé. Itt hazaérkezve biztos kipihenheti a magát a család.
Ha igénye van arra, hogy a lakásból kilépve, kertben tudjon pihenni, itt megtalálja.
Keressen a részletekért, nézze meg az ingatlant és tegyen ajánlatot, hogy az Öné legyen ez a kedvező lehetőségekkel rendelkező ingatlan.
Jelenleg kevés ilyen adottságú ingatlan van a piacon, ezért, ha felkeltette érdeklődését érdemes megtekinteni, hogy ne maradjon le róla.
Berendezési tárgyak külön megegyezéssel megvásárolhatok, a beépített bútorok, mint pl. a konyha, a vételár részét képezik.
- extrák: riasztó, redőny, szúnyogháló minden ablakon, kerti kiülő, látvány kandalló.

M284014
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018